Salg af partytelte til udlejning

Er du festudlejer og søger du markedets bedste partytelte til udlejning? ... så er du kommet til rette sted!

Vi leverer partytelte til erhverv og udlejning. Med et partytelt fra os er du sikret glade og tilfredse kunder. Et partytelt fra os er med til at gøre festen for dine kunder mindeværdig. En smuk fest starter med et smukt telt. Vores telte er blandt markedets smukkeste og stærkeste. Når blot rammerne er i orden - så skal selskabet nok klare resten. Køber du dit udlejningstelt her hos os, er du sikret at rammerne er i orden.

Party PRO - vores professionelle serie
Vores partytelte til udlejning tilhører professionel serien; Party PRO og Party PRO+. Vores professionelle partytelt serie er udviklet til hyppig opsætning og nedtagning og med høje, brede indgangsdøre, Vores professionelle partytelte findes i et bredt udvalg af størrelser, farver samt med et sortiment af forskellige væg- og vinduedesigns. Alle med kraftige galvaniseret stålstel samt stærke brandgodkendte PVC duge, der gør dem robuste og langtidsholdbare.

Husk som udlejer, at det er dit ansvar at sikre korrekt og sikker opsætning. Husk derfor altid at købe stormsikrings sæt med stærke stormstropper og kraftige jordspyd til sikring af teltet til dine kunders fest.

Køb dit partytelt hos os og få en fremtidssikret løsning af højeste kvalitet.

Vort sortiment af professionelle partytelte udviklet til udlejning består af følgende modeller: